Fejlesztések

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése Hitelprogram

A hitel célja elsősorban a vállalat készletállományának felduzzasztása, a szolgáltatások színvonalának növelése érdekében felmerülő anyagköltségek előfinanszírozása. A vállalat további tervei a jövőben, hogy a raktárkészletet oly mértékben meg tudja növelni, hogy a partnerek hiánytalan, akadozásmentes és gyorsabb kiszolgálása meg tudjon valósulni. A háború és az alapanyaghiány okozta ellátási láncolat akadozása miatt a cég magasabb készlet- és alapanyag állománnyal kíván rendelkezésre állni az ügyfelei zavartalan ellátása érdekében.

2023.09.13

Tovább
Leszámolunk a papíralapú adminisztrációval! ERP rendszer bevezetése a Component Kft-nél.

A Component Kft. két fő tevékenysége az ipari folyamatirányítás és a folyamat automatizálás eszközeinek forgalmazása, valamint szerszámgyártás és fémmegmunkálás. Az árbevétel jelentős része, körülbelül 85%-a az ipari automatizálási és folyamatirányításitechnikai műszerek forgalmazásából, míg a másik része a gyártó tevékenységből származik. A megvalósítási helyszín a martonvásári telephelye, mely összesen 620nm gyártóterületet, ebből 260nm daruzott részt és további 260nm irodai helyiségeket foglal magában. A pályázat keretében beszerezni kívánt vállalatirányítási rendszert 2 vezető valamint 2 vezető értékesítő fogja használni.

2021.11.30

Tovább
Innovatív K+F projekt megvalósítása a Component Kft. martonvásárhelyi telephelyén

Komplex specializált mesterséges intelligencia algoritmussal vezérelt automatizált költségbecslő és gyártási technológia tervező szoftver kifejlesztése - Innovatív K+F projekt megvalósítása a Component Kft. martonvásárhelyi telephelyén.

2021.11.18

Tovább
CNC megmunkálási kapacitás és telephely bővítés a Component Kft.-nél

A Széchenyi 2020 program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázatán a Component Kft. 223 826 852 forintos vissza nem térítendő 50%-os támogatást nyert telephely- és kapacitásbővítésre. A vissza nem térítendő támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetés finanszírozza. A beruházás összköltsége 447 653 705 forint.

2018.07.06

Tovább
Fémforgácsolási kapacitás bővítése a Component Kft.-nél

A Component Kft. a Széchenyi 2020 program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázatán GINOP-1.2.1-15-2015-00128 azonosítószámmal 207 557 917 forintos vissza nem térítendő 50%-os támogatást nyert telephelybővítésre és eszközbeszerzésre. A vissza nem térítendő támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetés finanszírozza. A beruházás összköltsége 415 115 835 forint.

2018.07.01

Tovább
Martonvásár, Kazincbarcika: Fejleszti telephelyeit a Component Kft.

A Component Kft, amelynek fő tevékenysége a vegyipar, gyógyszeripar, kőolaj, földgáz kitermelés, szállítás, feldolgozás során alkalmazott terepi és laboratóriumi műszerek és kiegészítőik forgalmazása, 125 millió forintos támogatást kapott az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alapjából. A támogatásból a vállalat a martonvásári és a kazincbarcikai telephelyeket fejleszti.

2018.04.12

Tovább
Elektronikus folyamattámogatás és internetes portál bevezetése

A projekt a KMOP-2011-1.2.5 "Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása" című pályázat keretén belül valósult meg. Az elvégzett fejlesztések keretén belül a következő területeken vezettünk be új alkalmazásokat a működési folyamatok támogatása és az ügyfelekkel való szorosabb kapcsolat kialakítása érdekében.

2018.01.25

Tovább