Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése Hitelprogram

A hitel célja elsősorban a vállalat készletállományának felduzzasztása, a szolgáltatások színvonalának növelése érdekében felmerülő anyagköltségek előfinanszírozása. A vállalat további tervei a jövőben, hogy a raktárkészletet oly mértékben meg tudja növelni, hogy a partnerek hiánytalan, akadozásmentes és gyorsabb kiszolgálása meg tudjon valósulni. A háború és az alapanyaghiány okozta ellátási láncolat akadozása miatt a cég magasabb készlet- és alapanyag állománnyal kíván rendelkezésre állni az ügyfelei zavartalan ellátása érdekében.

a kedvezményezett neve: Component Kft.

a projekt címe: Készlet finanszírozás a Component Kft.-nél

a projekt tartalmának rövid bemutatása:
A hitel célja elsősorban a vállalat készletállományának felduzzasztása, a szolgáltatások színvonalának növelése érdekében felmerülő anyagköltségek előfinanszírozása.
A vállalat további tervei a jövőben, hogy a raktárkészletet oly mértékben meg tudja növelni, hogy a partnerek hiánytalan, akadozásmentes és gyorsabb kiszolgálása meg tudjon valósulni.
A háború és az alapanyaghiány okozta ellátási láncolat akadozása miatt a cég magasabb készlet- és alapanyag állománnyal kíván rendelkezésre állni az ügyfelei zavartalan ellátása érdekében.

a szerződött támogatás összege: 149.000.000 Ft

a felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18 /B

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.