Leszámolunk a papíralapú adminisztrációval! ERP rendszer bevezetése a Component Kft-nél.

A Component Kft. két fő tevékenysége az ipari folyamatirányítás és a folyamat automatizálás eszközeinek forgalmazása, valamint szerszámgyártás és fémmegmunkálás. Az árbevétel jelentős része, körülbelül 85%-a az ipari automatizálási és folyamatirányításitechnikai műszerek forgalmazásából, míg a másik része a gyártó tevékenységből származik. A megvalósítási helyszín a martonvásári telephelye, mely összesen 620nm gyártóterületet, ebből 260nm daruzott részt és további 260nm irodai helyiségeket foglal magában. A pályázat keretében beszerezni kívánt vállalatirányítási rendszert 2 vezető valamint 2 vezető értékesítő fogja használni.

Projekt címe:
Leszámolunk a papíralapú adminisztrációval! ERP rendszer bevezetése a Component Kft-nél.


Kedvezményezett neve:

COMPONENT Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerzõdött támogatás összege:
8 000 000 Ft

A támogatás mértéke:
40,000000 %

Visszatérítendő támogatás:
8 000 005 Ft

A visszatérítendő támogatás mértéke: 
40,000025 %A projekt tartalmának bemutatása:

A Component Kft. két fő tevékenysége az ipari folyamatirányítás és a folyamat automatizálás eszközeinek forgalmazása, valamint szerszámgyártás és fémmegmunkálás. Az árbevétel jelentős része, körülbelül 85%-a az ipari automatizálási és folyamatirányításitechnikai műszerek forgalmazásából, míg a másik része a gyártó tevékenységből származik. A megvalósítási helyszín a martonvásári telephelye, mely összesen 620nm gyártóterületet, ebből 260nm daruzott részt és további 260nm irodai helyiségeket foglal magában.
A pályázat keretében beszerezni kívánt vállalatirányítási rendszert 2 vezető valamint 2 vezető értékesítő fogja használni.

A rendszer felhőalapú, így bárhonnan elérhető PC-n, telefonon, tablet- en a világ bármelyik pontján.
A rendszert használni fogjuk mind kereskedelmi folyamatokhoz, mind a gyártó tevékenység értékesítési folyamataihoz.

Bevezetett modulok: CRM, Kontrolling és döntéstámogatás; Beszerzési, logisztikai terület; Vállalati portál; Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow); Elektronikus iratkezeléssel, Táv- és munkacsoport támogatás.

A projekt befejezési dátuma: 2022.03.16.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02279