Ipari szivattyúk

Cégünk ipari szivattyúgyárak képviseletét, termékeik forgalmazását és szervizét látja el 1992 óta, a korábbi szervezetekben megszerzett tapasztalatok alapján.

A 2000-ben létrejött FLOWSERVE cégcsoport, mely az IDP felvásárlásával 18 ország mintegy 50 nagy hagyományú, főleg centrifugálszivattyú gyárából áll, és azok teljes terméksorát kínálja, főként a következő hagyományos márkanevek alatt:

  • DURCO, Byron Jackson, SIHI, Pacific - Európa, USA
  • Worthington szivattyúgyárak – Franciaország, Olaszország, Spanyolország, USA, Hollandia, Németország
  • Jeumont-Schneider szivattyúgyár – Franciaország
  • INNOMAG mágneskuplungos / ETFE-PFA bevonatos centrifugál - USA

Forgalmazzuk továbbá a következő cégek termékeit:

  • PLEUGER búvárszivattyúgyár – Németország
  • NOV MONO csigaszivattyú- és szennyvízőrlő (Muncher) gyár
  • DICKOW szivattyúgyár - főleg oldalcsatornás és mágneskuplungos centrifugál szivattyúk ISO és API szabvány szerint - Németország
  • Hermag légrésbetétcsöves szivattyúgyár - Csehország

A Flowserve csoportba tartozó szivattyúk az ipar szinte minden területén üzemelnek, úgymint az összes olaj- és petrolkémiai gyárban, a vegyi üzemekben és gyógyszergyárakban, erőművekben, de megtalálhatók a vízmű- és szennyvíztelepeken is - köszönhetően a megbízható, jó minőségnek és az igen széles típus-, teljesítmény- és anyagválasztéknak.

A német Pleuger által kifejlesztett búvárszivattyúk elsősorban az ivóvízellátásban veszik ki részüket a Fővárosban, sok városunkban, regionális vízműveknél, vízellátó rendszerekben, de bányákban, ipari üzemekben is.

Az IDP Jeumont-Schneider szivattyúk széles körben használatosak az iparban főleg a tisztavíz, ipari- és kazántápvíz szállításban.

A MONO jelentős szerepet töltött be a térfogat-kiszorításos csigaszivattyúk kifejlesztésében és elterjesztésében. Ez új lehetőséget teremtett a magas szilárdanyagot tartalmazó és nagy viszkozitású folyadékok szállításában szennyvíz kezelésben, vegyipari folyamatokban, de olajipari üzemekben is.

 Szennyvíz és szilárdanyag őrlői (Muncher) megtalálhatók a szennyvíziszap feldolgozásában, és biogáz üzemekben is.

Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték szolgáltatásaink minőségére. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ügyfél, akik kitüntetnek bizalmukkal és folyamatos megrendeléseikkel: MOL Nyrt, Mátrai Erőmű Zrt, Borsodchem Zrt, Fővárosi Vízművek Zrt, Richter Gedeon Nyrt, Chinoin, Pannon-Víz Zrt, TVK Nyrt.

További információ: www.d-tech.hu